3G EDGE PRICHÁDZA NA SLOVENSKO

02.06.2004 Celý región

Spoločnosť EuroTel Bratislava, a.s. ako prvá prináša na Slovensko službu SuperSpeed, založenú na technológii EDGE (Enhanced Data Rates for Global Evolution) ...
Spoločnosť EuroTel Bratislava, a.s. ako prvá prináša na Slovensko službu SuperSpeed, založenú na technológii EDGE (Enhanced Data Rates for Global Evolution) - technológii rýchleho prenosu dát, označovanej aj ako sieť treťej generácie (3G).

EuroTel je tak prvým mobilným operátorom na Slovensku poskytujúcim vysokorýchlosné pripojenie do internetu a prenos dát prostredníctvom technológie GPRS/EDGE v mobilnej sieti GSM 900/1800 MHz. Prostredníctvom novej 3G EDGE technológie môžu zákazníci EuroTelu využívať troj až päťnásobne rýchlejšie dátové prenosy ako súčasne poskytuje technológia GPRS.

EUROTEL ZVYŠUJE RÝCHLOSŤ GPRS

EuroTel v rámci akcie Dátová explózia zrýchľuje prenosy dát prostredníctvom technológie GPRS. Súčasné kódovacie schémy CS1 a CS2 dopĺňa o nové CS3 a CS4 prostredníctvom ktorých môžu zákazníci komunikovať rýchlosťami do 80 kb/s.

LACNEJŠIE DÁTOVÉ TARIFY OD EUROTELU

Pre svojich zákazníkov sme v rámci akcie Dátová explózia pripravili nové tarify a nové ceny dátových programov. Okrem toho, k programom Data Basic, Data Standard a Data Nonstop pribudol nový program Data Start.

Cenník Data Start:
Aktivácia: 99, - Sk
Mesačný poplatok: 99, - Sk
Voľný objem dát: 10 MB
Prevádzka: 39,90 Sk / MB dát

Cenník Data Standart:
Aktivácia: 99, - Sk
Mesačný poplatok: 590, - Sk
Voľný objem dát: 700 (MB)
Prevádzka: 39,90 Sk / MB dát

Cenník Data Nonstop:
Aktivácia: 99, - Sk
Mesačný poplatok: 990, - Sk
Voľný objem dát: neobmedzene

EUROTEL DATA CARD UŽ ZA 990 SK

Akcie Dátová explózia v EuroTeli prináša aj akciové ponuky modemov a dátových kariet. Každý, kto si aktivuje službu Data Nonstop si môže zakúpiť EuroTel Data Card už za 990 Sk. Slovenskí zákazníci tak dostávajú jedičnú možnosť, ako odstrihnúť svoj notebook od káblov a využívať výhody mobilného internetu kdekoľvek a kedykoľvek
(Eurotel)
 

Vyberte región